Velkommen til Slagteriet Gerth TH. Hansen

Slagteriet Gerth Th. Hansen startede i 1970. Vi driver forretning på samme grundlag, som vi altid har gjort: Gennem ærlighed og ordentlighed.

At ærlighed betaler sig, er vi ikke i tvivl om. Vi har gennem årene haft et støt stigende antal leverandører.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde og en tæt, personlig kontakt til både vores leverandører og aftagere. Vi arbejder med stor gennemsigtighed i vores afregningsprincipper – så er landmanden altid sikker på at han får den rette pris. Det er helt centralt for os, at andre har tillid til os. Derfor siger vi, hvad vi gør og gør, hvad vi siger .

Slagteriet Gerth Th. Hansen er et mindre privat slagteri som ligger i Christiansfeld. Vi slagter søer og svin, som vi eksporterer til Tyskland. Dyrene køber vi primært af landmænd i lokalområdet for at få en så kort transport af dyrene som muligt.

Vi foretager også såkaldte producentslagtninger af svin, det vil sige slagtninger for private/leverandører som ønsker at få deres eget dyr retur.

I tilknytning til vores slagteri har vi en lille butik, hvor vi sælger kød og pålæg/pølser af forskellig slags (se åbningstider øverst på siden).

Peter Hansen
Direktør

Skanker

Skanker